Έναρξη νέων τμημάτων σχολικού έτους 2017-2018

Επαγγελματικός Προσανατολισμός | Φροντιστήρια Θεσσαλονίκη | Φροντιστήρια Εκπαίδευση
Πρόγραμμα εξετάσεων υποψηφίων της κατηγορίας «Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων που υπηρετούν στο εξωτερικό»
21 Μαΐου 2017
Σχολές Αξιωματούχων και Αστυφυλάκων - Φροντιστήρια Εκπαίδευση
Η προκήρυξη για την εισαγωγή στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας
30 Μαΐου 2017
Δείτε τα όλα

Έναρξη νέων τμημάτων σχολικού έτους 2017-2018

Έναρξη θερινών τμημάτων 2017-2018 στα Φροντιστήρια Εκπαίδευση

Μια σχολική χρονιά τελειώνει, μια καινούρια ξεκινάει…
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, ημέρα έναρξης των φετινών Πανελλαδικών, στα Φροντιστήρια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ξεκινάμε την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές του 2018!

Θα δημιουργηθούν νέα ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ και κυρίως ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ τμήματα για τους μαθητές που τελείωσαν τη Β’ Λυκείου.

Με την ίδια σταθερή ποιότητα και την ίδια συνέπεια και με όλα όσα μας καθιέρωσαν ως ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης, θα είμαστε μαζί και σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Το πρόγραμμα των θερινών τμημάτων θα έχει διάρκεια έξι εβδομάδων: από τις 7/6 έως τις 30/6 και από τις 17/8 έως τις 8/9. Νέα τμήματα θα ξεκινούν και από τις 17/8.

Ο πρώτος κύκλος των θερινών μαθημάτων μέχρι τις 30/6 είναι μια άριστη ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές τα νέα γνωστικά αντικείμενα στα οποία θα εξεταστούν. Ακόμα, οι νέοι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με τους χώρους του φροντιστηρίου, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό και τις μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε.
Ακολουθούμε εντατικό πρόγραμμα, στο οποίο διδάσκεται σημαντικό τμήμα της ύλης και αξιοποιούμε τον χρόνο του καλοκαιριού, ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά και οι αδυναμίες των μαθητών.
Ο δεύτερος κύκλος σπουδών και η συνέχεια των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου. Όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσετε, σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο θερινό μας πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στις γραμματείες των φροντιστηρίων τηλεφωνικά ή να στείλετε το μήνυμά σας στο info@ekpedefsiedu.gr