Μια σχολική χρονιά τελειώνει, μια καινούρια ξεκινάει…
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ, ημέρα έναρξης των φετινών Πανελλαδικών, στα Φροντιστήρια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ξεκινάμε την προετοιμασία για τις Πανελλαδικές του 2018!
Θα δημιουργηθούν νέα ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ και κυρίως ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ τμήματα για τους μαθητές που τελείωσαν τη Β’ Λυκείου.
Με την ίδια σταθερή ποιότητα και την ίδια συνέπεια και με όλα όσα μας καθιέρωσαν ως ένα από τα μεγαλύτερα φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης, θα είμαστε μαζί και σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Το πρόγραμμα των θερινών τμημάτων θα έχει διάρκεια έξι εβδομάδων: από τις 7/6 έως τις 30/6 και από τις 17/8 έως τις 8/9. Νέα τμήματα θα ξεκινούν και από τις 17/8.
Ο πρώτος κύκλος των θερινών μαθημάτων μέχρι τις 30/6 είναι μια άριστη ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές τα νέα γνωστικά αντικείμενα στα οποία θα εξεταστούν. Ακόμα, οι νέοι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με τους χώρους του φροντιστηρίου, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό και τις μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε.
Ακολουθούμε εντατικό πρόγραμμα, στο οποίο διδάσκεται σημαντικό τμήμα της ύλης και αξιοποιούμε τον χρόνο του καλοκαιριού, ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά και οι αδυναμίες των μαθητών.
Ο δεύτερος κύκλος σπουδών και η συνέχεια των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου. Όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσετε, σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή στο θερινό μας πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στις γραμματείες των φροντιστηρίων τηλεφωνικά ή να στείλετε το μήνυμά σας στο info@ekpedefsiedu.gr