Φροντιστήρια Εκπαίδευση

Αγαπητοί γονείς, φίλοι μαθητές

Ιδρύοντας τα Φροντιστήρια Εκπαίδευση προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε επάξια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης. Η εικοσιπενταετής πείρα μας στο χώρο των φροντιστηρίων, η επιστημονική πληρότητα, η μεθοδικότητα στον τρόπο εργασίας, η μεταδοτικότητα και η παιδαγωγική επάρκεια των συνεργατών μας καθώς επίσης και η ανθρώπινη καθημερινή επαφή των στελεχών μας με γονείς και μαθητές, έχουν δημιουργήσει μια μακροχρόνια παράδοση επιτυχιών και εγγυώνται για τη σωστή επιλογή σας. Τα φροντιστήρια Εκπαίδευση εδρεύουν σε τρεις συνοικίες της Θεσσαλονίκης (Τούμπα, Αμπελόκηποι, Νεάπολη) με στόχο να προσφέρουν υψηλού φροντιστηριακού επιπέδου εκπαίδευση στους μαθητές δίπλα στο σπίτι τους.

Βασικό μας μέλημα είναι η καθοδήγηση, η στήριξη των παιδιών και η ενθάρρυνσή τους ώστε να τερματίσουν με επιτυχία το δύσκολο δρόμο που καταλήγει στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι επιτυχίες των μαθητών μας καθιστούν την «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ένα από τα κορυφαία φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση σύγχρονων διδακτικών μέσων, το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, τη συνέπεια λόγων και έργων και την άρτια οργάνωση των φροντιστηρίων. Επιβράβευσή μας είναι να παρακολουθούμε τους παλιούς μαθητές μας να διαπρέπουν στον τομέα που ο καθένας έχει διαλέξει.

Εκ μέρους όλων των συνεργατών μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και την παρουσία σας στην κοινή μας πορεία, με ποιότητα στην εκπαίδευση των νέων ανθρώπων, που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον του τόπου.

 

Με εκτίμηση
Η Διεύθυνση των φροντιστηρίων